Frunze moarte :(

Astazi dimineata era inghetat bocna aici - 2 C  pe la ora 9:30 ..si cum a fost prima noapte cu temperaturi asa scazute a cazut toata frunza de pe copaci... pe sub ei azi dimineata era covor de frunze moarte...




Ce trista pare casuta aceasta... e o casa parasita care cu timpul s-a naruit, proprietarul a refuzat sa o vinda si incet, incet se prapadeste..... pacat, ... pacat ca a trecut Vara...si Primavara e tare departe :(

Comentarii

  1. Imi plac foarte mult pozele.Ce pustiu pare satul...

    RăspundețiȘtergere
  2. dyanna, ieri am fost dupa piine si strabatind jumate de localitate am intilnit doar 2 persoane, pe cineva pe strada si pe vinzatoarea de la magazin... Daca trece peste noi si gripa porcina cinestie daca mai ramine cineva..ori se pustieste de tot... dintre vecini mai am doar 4 restul s-au mutat la oras pe timp de iarna :(..si-au strins recoltele si s-au dus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta cu frunzele este si in aparatul meu de fotografiat si nu matur in curte pana nu cad toate hahahaha(doar stii cemultipomi si vie am?)

    RăspundețiȘtergere
  4. E liniste, multa liniste...E frumos, asta e toamna, natura se odihneste si ea, oamenii la fel.Singuratatea poate fi productiva, citesti, scrii, faci proiecte...

    RăspundețiȘtergere
  5. Elisa, le astept cu interes, dar ma gindesc cu ingrijorare ca toate sar putea sa nu cada inca vre-o luna :))

    Zincabeiu, deja am inceput sa fac proiecte, am hotarit sa renunt la internet ca nu mi-l mai permit :(..si proiectele continua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Copacii s-au golit de frunze, a nins ieri seara la Cluj..e aici iarna :(
    Sunt triste imaginile din sat, dar asa este toamna, cand constientizam ca ne asteapta un lung anotimp rece si intunecat..

    RăspundețiȘtergere
  7. Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor