Si timpitii se indragostesc II

A tot asteptat-o pe Clementina sa se intoarca mai mult de un an apoi si-a gasit o femeie frumoasa cu suflet bun si aceasta s-a mutat la el, au trait fericiti impreuna pina in saptamina Craciunului...

Intr-o seara a sunat telefonul si cind a raspuns Tontonel era gata sa lesine.. la telefon era Clementina...
- Ce mai faci iubire ?..l-a intrebat ea.... Vrei sa ne intilnim undeva sa vorbim ?... Si Tontonel abia a reusit sa spuna un DA lesinat...
Ea i-a zis locul si el si-a luat geaca pe el si a plecat. Prietena lui i-a strigat in urma ca unde se duce, ca de ce pleaca dar el nu a mai auzit nimic....

Cind a ajuns in locul unde stabilisera ca se intilnesc Tontonel a ramas uimit... Clementina era total schimbata, era eleganta, era plina de aur , arata superb.. s-a asezat pe scaun linga ea si a privit-o...
Ea l-a intrebat..daca o mai iubeste si el i-a zis ca da, apoi l-a intrebat ce mai face, si el i-a zis ca era cu Prietena lui..si ea a fost tare trista si mai ca a inceput sa plinga ca el a adus pe alta femeie la el cind de fapt zicea ca o iubeste doar pe ea... Atunci el a intrebat-o daca a venit cu sotul din Americavillage si ea i-a zis ca da apoi i-a povestit ce trista e ea ca sotul nu o iubeste si ca e rece si insensibil cu ea... apoi s-au sarutat si ea l-a intrebat daca ar fi de acord ca ea sa-l paraseasca pe sotul ei si sa se mute la el..Si el a crezut ca la prins pe Dumnezeu de un picior... a zis ca da e de acord sa fie impreuna..ea l-a sarutat si a plecat..apoi a venit barmanul si i-a adus nota de plata pentru ce consumase ea.. si el avea doar citiva bani la el..asa ca i-a lasat ceasul barmanului ca sa achite toata nota si a plecat spre casa, pe drum s-a tot gindit s-a socotit si cind a ajuns i-a zis prietenei lui ca musai trebuie sa se desparta ca el nu o mai iubeste si ca are nevoie de o perioada de gindire cu privire la relatia lor..

Prietena lui a plins, i-a cerut explicatii apoi si-a facut bagajul si a plecat, iar Tontonel abia astepta clipa cind Clementina o sa-l sune si o sa se mute in sfirsit la el… dar Clementina nu a mai sunat.. Dupa citeva zile a sunat el la o vecina a Clementinei si aceasta la fel de rea ca toata lumea din localitate i-a zis ca pe Clementina o prinsese sotul in pat cu un alt barbat asa ca a dat-o afara din casa, venise iar in Naspavillage, dar parintii i-au zis ca ei nu o primesc ca nu se pot descurca cu banii asa ca biata Clementina trebuia sa se descurce singura… norocul ei ca venise sotul dupa ea sa o duca inapoi in Americavillage, o iertase, si uitase tot… Tontonel nu a crezut o iota din rautatile spuse de vecina Clementinei , credea prea mult in Clementina si stia ca e buna si cinstita..

Dupa citeva luni in care s-a convins ca nici o Clementina nu se va muta la el, deoarece Clementina plecase din nou in Americavillage,  Tontonel a mers sa se impace cu fosta prietena, dar aceasta nu a mai vrut sa stie de el.. asa ca a mai trecut un an jumate pina a reusit sa-si gaseasca iar o femeie cu suflet bun careia sa nu-i pese de urechile lui mari si clapauge..si care sa-l iubeasca asa cum e.

Dupa ce au petrecut impreuna mai bine de doi ani, intr-o zi s-a pomenit cu Clementina la  usa, avea deja 2 copii…
A poftit-o in casa si a prezentat-o prietenei lui drept o prietena din copilarie…apoi au povestit, copii Clementinei unul era negru si unul alb, erau tare frumusei si  intre ei era diferenta de un an, Tontonel o priviea pe Clementina si simtea cum inima lui incepe iar sa bata cu putere ca in tineretea lor.

Cind a plecat Clementina de la ei, el a condus-o pina acasa, pe drum Clementina i-a explicat de ce plecase atunci, plecase ca simtea o dragoste prea mare pentru el si stia ca nu e demna de dragostea lui, stia ca nu-l merita… si apoi a inceput incet sa plinga si copii o priveau speriati, apoi l-a sarutat chiar acolo in marginea drumului si i-a zis ca in aceea noapte chiar inainte de a pleca ea in Americavillage venise la el deoarece vroise sa aibe de la el un copil, vroise sa simta ca poarta in burtica ei un Tontonel mic cu urechile mari si clapauge de Cocker, dar si atunci ca si la cealalta intilnire a lor s-a socotit nedemna de dragostea lui.. Tontonel a inceput si el sa plinga..si s-au sarutat din nou..apoi si-au jurat dragoste vesnica..si Clementina  i-a jurat ca nu va mai pleca niciodata de linga el daca o socoteste demna de ai fi sotie..si va avea grija de el si ea si copii ei care nu vorbeau  decit limba  Tonkineza care se vorbea in Americavillage….si care se uitau speriati neintelegind de ce plinge mami a lor.

Tontonel a intrebat-o de sotul ei, de tatal copiilor, dar ea l-a rugat sa nu o mihneasca amintindu-i de excrocul si de nesimtitul care o chinuia si care nu o intelegea deloc..
Trei zile a tinut-o Tontonel tot intr-o cearta cu prietena lui sa o faca sa plece, apoi daca a vazut ca nu are incotro i-a spus clar ca nu o mai iubeste si ca vrea sa plece de la el… aceasta a plecat si el s-a dus sa o anunte pe Clementina ca poate veni, ca pot in sfirsit sa fie impreuna, ca dragostea lor in sfirsit se implineste…

Cind a ajuns la Clementina la poarta aici era parcata o masina  cu numere de Americavillage… a stat la poarta Clementinei neindraznind sa intre mai bine de doua ore si pe cind se hotara ce sa faca a aparut Clementina, venea catre casa cu un alt barbat, se tineau de mina si povesteau, cind l-a vazut pe Tontonel a venit repede la el si i-a zis ca acesta e fratele sotului ei si ca trebuie sa mearga pina in Americaville sa definitiveze actele de divort apoi vor fi pe veci impreuna… dar Tontonel era trist, ii vazuse ca se tineau de mina si i-a zis Clementinei, aceasta l-a privit asa cu mila si i-a zis…
- Of, ma cunosti de atita timp si nu ai incredere in mine ?... nu vreau sa stie mama ca nu e sotul meu..cine stie ce ar putea crede despre mine..asa ca de aceea ma plimb cu el si ma tin de mina.. !!!

Si Tontonel cind a auzit asta a fost bucuros ca ea ii este fidela si ceea ce face face doar ca sa pastreze aparentele fata de familia ei.
A doua zi Clementina a plecat, si Tontonel a asteptat-o aproape un an dar nu a mai venit..acum Tontonel are o alta prietena frumoasa si cumsecade pe care nu au deranjat-o urechile lui mari si clapauge de Cocker..dar el fara sa-i zica ei nici un cuvint despre asta inca mai asteapta  terminarea divortului cind Clementina va fi in sfirsit impreuna cu el pentru totdeauna.

Comentarii

  1. finalul super tare:P
    si numele de Clemetina...e asa siropos si haios:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare Tontonel nu avea urechi de...magarus?:)

    RăspundețiȘtergere
  3. In viata tre'sa ne rugam sa ne fereasca D-zeu sa ne prosteasca cineva asa cum il prosteste Clementina pe Tontonel :)
    Tontonel vine de la tont nu de la...ciucuras,da?Sau e cu sedila?

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica, intotdeauna numele spune multe despre noi insine, cred ca in subconstient avem sau nu avem succes si datorita numelui.. uite de exemplu terminatiile cu ESCU...Ai vazut vreun om sarac si fara succes sa-l cheme cu escu ?..eu nu .

    angi,nu :)..avea urechi de Cocker.

    Elisa, Tontonel :) fara sedila ! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor