Cuiul lui Pepelea

Stiti povestea cuiului lui Pepelea ?... ei daca nu o stiti musai sa o cititi ca e foarte interesanta, cica unu Pepelea si-a vindut casa dar cu drept ca in ea sa aibe si el un cui..si toata ziua apoi intra in casa bietilor oameni de citeva zeci de ori sa-si puna palaria in cui apoi venea sa si-o ia... oricum povestea are mai multe variante, dar toate se termina prost pentru cei ce locuiau in casa....
 Si eu am la mine in casa un cui al lui Pepelea, mai exact in bucatarie :( Cei care ati citit povestea vietii mele stiti ca mi-am recuperat locuinta doar dupa ce mi-am dat in judecata tatal devenit intre timp frate cu mine, ei bine...Bunicii mei cind au construit casa unde locuiesc eu , in curte in acel loc se afla fintina, si ca sa nu o astupe si sa faca alta au construit casa peste fintina,


Cind am primit partea mea de casa mi s-a pus in vedere ca nu am dreptul sa opresc pe ceilalti din curte de la apa, deci ei puteau intra la mine in bucatarie cind vroiau, nu va spun cind era vremea udatului prin gradina ce era la mine prin bucatarie, apa pe jos, bidoane, galeti etc.. dar am suportat cu stoicism toate :( dupa ce s-a introdus apa curenta prin localitate si eu si "vecinii" de curte ne-am conectat la conducta de aprovizionare cu apa a localitatii, asa ca mi s-a luat o piatra de pe inima ca am crezut ca fintina nu-si mai are rostul...si o sa scap de asaltul lor asupra bucatariei mele... Am cumparat o broasca noua pentru usa bucuros ca acum nu-mi mai trece nimeni prin casa cind vrea, dar era doar o amagire, ca in citeva zile vazind ca am broasca noua au venit sa ma ameninte sa le dau si lor cheie ca asa a zis judecatorul ca sint obligat sa le dau apa si trebuie... le-am explicat ca acum au apa la robinet..dar nu au vrut si pace, vroiau sa poata intra la mine in casa cind vreau ei... asa ca le-am dat o cheie si visul meu de a fi stapin pe casa mea s-a spulberat... Dupa apa nu veneau, insa dupa ce plecam eu de acasa veneau in control intotdeauna, stiau ce am eu prin bucatarie..incit ajunsesem ca atunci cind plecam de acasa sa duc cam totul din bucatarie in camera unde dorm si cind veneam sa scot iar in bucatarie.. era un adevarat chin... Dupa un timp au inceput sa-mi dispara lucruri... :(... asa ca  mi-am luat o alta broasca noua la usa si am inchis din nou usa... acum 3 zile m-am trezit ca au venit si mi-au prezentat un avocat care mi-a explicat ca o sa fiu dat in judecata pentru ca-i opresc de la apa... i-am spus ca ei au apa in casa, la 2 m de nas..si au recunoscut si ei asta..problema este ca ei vreau controlul si asupra bucatariei mele ...si chiar daca au apa vreau si o cheie sa poata intra cind vor la mine in casa... De doua zile am tot umblat si eu pe la avocati si m-am interesa... am mincat si vineri un frig de nu va zic... acu sint racit cobza..si nimeni nu mi-a dat sorti de izbinda intru-n eventual proces... dar am primit o idee GENIALA de la un alt vecin care are 3 clase facute prin 1939...dar minte cit un injiner :)).... el mi-a facut un plan care arata cam asa....


adica sa inconjor fintina cu un zid, apoi sa darim zidul din fatza ei si fintina va ajunge in curte... ei au acces la apa cita vor si eu am scapat DEFINITIV de ei din casa mea :( ...dupa 14 ani de scandal si de tensiune continua.... Problema este ca am imbatrinit prematur din cauza lor in anii astia.
 Pentru constructie am nevoie de 50 de buc de boltari  BCA de zidarie, asa ca daca aveti careva pe acasa asa ceva si nu-i mai folositi dati un semn si vin sa va scap de ei.... Stiu ce bucurie e sa scapi de ceva ori de cineva pe care nu-l mai doresti... :)

Comentarii

  1. Tu vorbesti serios? Povestea asta e adevarata? Ce poveste? Film de groaza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nefericire e adevarata , insa sper sa devina doar o amintire urita pina la sfirsitul anului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo, Ninu, numai tie ti se putea intampla asa ceva. Pare ceva paranormal, daca nu la limita absurdilui. Ideea vecinului tau este salvatoare.Sanatate iti urez .

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne fereste-ma de pretini sau rude ca de dusmani am eu grija!
    Numai de bucurii ai parte, dar vad ca iti iei masuri . E bine si ca nu ai incetat sa lupti sa traiesti viata ce o ai , asa cum ti-e data.

    RăspundețiȘtergere
  5. Zinca, ai dreptate :( numai mie mi se puteau intimpla, Multa sanatate iti doresc si eu !

    Jeny, fara prieteni, printre care te numeri si tu nu as fi reusit niciodata sa lupt...:( lupta de unu singur de multe ori iti este peste puteri :(

    RăspundețiȘtergere
  6. sa fie intr-un ceas bun , sa se construiasaca cat mai repede si fara peripetii zidul ce da ocol fantanii si sa te poti bucura in sfarsit de liniste.
    O primavara senina plina numai cu lucruri bune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut !

    Povestea ta mi se pare aproape ireala. Am citit de mai multe ori si nu imi vine sa cred.

    Pacat ca nu ti-a venit ideea modificarii mai demult. dar cred ca asa e omul, trebuie sa suferi, pentru ca la un moment dat sa te luminezi, inlaturand obstacolul din viata ta.

    Orice ai fi trait, nu uita un lucru: "Serendipty NOW !"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor