Alta viata

Astazi ...( de fapt ieri ca e ora 1 noaptea acu :))... am reusit sa termin constructia, Fintina e imprejmuita, casa imi apartine in totalitate si peste 2-3 zile o sa primesc si un butuc nou de Yala...si gata :) ...cam asa a inceput lucrarea..de unde ramasese data trecuta :)



Dupa ce a fost spart zidul tot din partea curtii, s-a continuat cu zidirea zidului interior....


Am pus o patura peste fintina desi are capace din fibra de sticla, deoarece nu vroiam sa intre praf in ea... tareee mult praf a fost la darimarea zidului ... Acum dupa incheierea lucrarilor arata asa...



 Cind se va schimba situatia economica va trebui sa tencuiesc toata casa pe exterior, dar pina atunci va ramine asa, casa vecinilor mei a stat "in rosu" 5 ani pina au tencuit-o asa ca nu-i nici o graba,  si exista si o parte buna in acest zid ca mi s-a micit bucataria si acum se incalzeste mult mai usor inauntru...:)

 Le multumesc tare, tare mult lui Jeny din Seul, si lui Tina din Milano, care m-au sponsorizat cu mare parte din costurile lucrari altfel nu puteam realiza ceea ce am realizat,  si celor doua fete de pe Bloguri ( care vor sa ramina anonime) si care mi-au trimis alimente ca sa pot directiona toata pensia mea spre lucrare, si de asemenea tuturor celor care m-au incurajat si mi-au fost alaturi ... Stiu ca uneori mai scriu si prostii si va mai supar ..dar o fac doar din cauza ca ma simt rasfatat de toate care imi sinteti  aici aproape, chiar daca fizic locuiti departe..departe.

Comentarii

  1. Imi place ca esti corect fata de cei cate te-au sponsorizat, le arati poze ca sa vada ca intr-adevar esti un om de cuvant. Parca ai fi coordonatorul unui proiect si arati evolutia lucrarilor. :) Reusesti tu pana la urma sa le faci pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-ai terminat constructia si vei fi mai linistit de acum. Nu-i bai ca vei tenciu mai tarziu. Nu sta in apa :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur pentru tine, omule... si toate gandurile bune pentru fiintele care te-au ajutat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sergiu, cam tot ce am reusit in viata a fost cu ajutorul celorlalti, cineva in situatia mea fara ajutorul semenilor nu poate realiza nimic... Dar pentru a beneficia de asta trebuie sa fi corect, si eu ma straduiesc sa fiu cit mai corect cu putinta :)

    Veronica, ai dreptate :)) !

    Cristake, Multumesc mult ! Imi era dor de tine omule !

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ai si fantana in curte... :)
    Esti primul care s-a suparat si a dat fantana afara din casa. :)
    La tine varianta locala a baladei este "Si de pe grindis, *Prin* acoperis, Mort bietul cadea! Iar unde cadea, Mari se facea, O fantana lina... "

    "Sergiu, cam tot ce am reusit in viata a fost cu ajutorul celorlalti"

    "Celorlalti" nu le-ar fi pasat daca nu ar fi considerat ca meriti un ajutor. Dar tu poti sa-i contrazici
    (prin vorbe, prin fapte), desigur!

    :) :D :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare bine ca ai reusit sa termini.Arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. De sfintzit cand sfintzeshti "afacerea" ? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Dyanna, multumesc mult !

    Dragos, de sfintzit o sfintzesc cind vii tu la Rapolt, ca am nevoie de nasi pentru lucrare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Vin imediat, numai gaseste tu Anã s-o zidim acolo macar asa, post festum, scriptum ori altcumva, sa tzina lucrarea... ... ... :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari , Ninu! Ai scapat de o piatra de pe suflet...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca ati terminat constructia si ati scapat de o grija!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur ca ai finalizat lucrarile la fantana...de restul casei ai tu timp sa te ocupi...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai mai mult de mers atunci cand vrei apa...Bravo, Ninule!

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitări, Ninule! Foarte bine arată lucrarea şi mă bucur mult că ai reuşit să te izolezi de prostia şi răutatea oamenilor! Şi, în acelaşi timp, să descoperi că există şi oameni cu suflet mare pentru care suferinţa şi greutăţile celor din jur nu rămân indiferente şi care au putut să-şi rupă din puţinul lor ca să te ajute! Este minunat (şi, totuşi, paradoxal) că oameni de la mii de kilometri depărtare te-au ajutat să învingi răutatea, prostia sau invidia celor din imediata apropiere fizică.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor