Dragoste la prima vedere

 Astazi .....tocmai aparuse soarele de printre nori, asa ca am iesit si eu putin in curte...si stateam tolanit ca pisoii  la soare, ...ma apucase asa un lesin si o toropeala... si pe cind sa ma pregatesc eu sa intru pe tarimul viselor unde ma intilnesc de obicei cu Mos Ene.... aud un zgomot nemaiintilnit..era un fosnet usor insotit de un biziit ca si cind o pisica ce a inghitit o betoniera ar incepe sa toarca.....
 Fac ochii mari si privesc cu gura cascata printre barele de fier ale porti sa vad ce e cu fosnetul...si o vad pe ea...Tulai Doamne...sa nu imi vina sa cred...asa prezenta pe strada mea plina de gropi si noroi e foarte rara....atit de rara incit pina astazi nu s-a intimplat.... si ea trece usor..si eu cu ochii mari cit cepele ma uit in urma ei... nici nu stiu de e vis ori aievea...caut toporul sa imi dau cu el peste mina sa vad de dorm ori ba....dar simt ceva rece..... Of Doamne..salivasem pe mine si cum batea vintul simteam camasa, puloverul si geaca ude.... da eu habar nu aveam..stateam si priveam in urma ei ca prostu..desi ea nu se mai vedea.... atunci imi trece un gind prin cap..sa merg sa-mi iau aparatul foto si cind coboara din nou pe strada ( ca nu avea cum pleca pe alta strada, ca la mine e fundatura ) sa-i fac o poza.... Dar daca pina merg eu dupa aparat ea trece si eu nu o mai vad ?..Las ca mai bine stau acolo...pina trece macar sa o vad mai bine si poate aflu si cum o cheama... inchid gura...si deschid ochii si mai mari..imi iesisera din cap ca la melc.... si astept...astept....Dupa o ora..aud iar acel fosnet usor si apare..... Doamneeeee e superba.... O privesc... ii fac cu mina....si ma indragostesc la prima vedere.... o cheama SMART.... ce parinti o fi avut saraca de i-au pus asa nume..:( ce nume e asta Smart ? cind areti bine nu mai are rost sa fi "smart" ca nu-i pasa nici la dracu de esti smart ori ba.....nu o putea chema Venus ? ori Afrodita ?.... Nici nu stiam ca exista...nici nu banuiam cel putin....Vin repede la internet si caut o poza cu ea.... Priviti-o nu-i asa ca e superba ?

Cred ca de vre-o 6 ani imi tot doream sa ma plimb macar odata cu un Volkswagen Golf...apoi am vazut un Mini Cooper si mi-am dorit sa ma plimb macar odata cu unul... Acu...tocmai mi s-a schimbat dorinta... Adevarul este ca nici cu Golful, nici cu Cooper-ul nu m-am plimbat..si nici nu am atins unul..da chiar nu mai imi pasa...acu vreau cu SMARTUL.... macar o macheta...si tot o sa ating un Smart :))

Comentarii

  1. Ninule , bag sama ca esti indragostit lulea...:D frumoasa "codana" asta , imi place si mie tare mult si prin oras e tare fasneata....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor