Cocioaba lui Ninu

.. Astazi am ajuns la jumate cu noua lucrare la casa... dramatic este ca lucrez la ea de 12 ani..si pe cind zic ca am terminat si am pace..in 2-3 saptamini se strica altceva... acum am inceput sa repar o greseala din constructie... pe linga greseala ca au facut casa din piatra cind puteau sa o faca din caramida ca tot omul, au facut-o si aiurea....
Cind a facut bunicul meu cladirea unde locuiesc eu acum....  in coltul casei era stilpul portii, nu stiu cine i-a fost consilier dar cred ca si-a batut joc de el cind i-a zis sa includa in cladire si stilpul vechii porti, asa ca a construit casa pornind din stilpul portii, mereu cind se misca terenul in casa imi aparea o crapatura pe care se vedea pina afara.. acum citiva ani cind mi-a renovat Mesterescu camera unde locuiesc, mi-a pus plasa de fibra de sticla pe pereti si a rezolvat crapatura dar in zid ea tot exista... ba mai mult casa arata si ciudat cu acel zid in ea, asemanator cu niste scari rasturnate... asa ca am tot vrut de citiva ani sa rezolv problema si sa am si eu o casa normala..si abia acu am reusit pe jumata.... astazi am spart coltul casei.. acu mai am doar 3 sferturi de casa :)) si poate marti, miercuri, o sa o pot recladi normal si cu legatura intre pietre sa fie dupa standarde... o sa va tin la curent :))





Comentarii

  1. Aoleu, mama, iti tin pumnii sa iasa cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, multumesc :)) sper sa iasa ca mi-am luat specialist chipes sa ne aduca vecinele de mincare gratis :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, ciudat arata stalpul cu pricina acolo... Dar cine stie ce ratiuni l-or fi determinat pe bunic sa il lase... Pare solid, poate prea solid - adica rigid - comparativ cu peretele, care e (si trebuie sa fie) mai flexibil... Hai ca tac, ca incep sa "ma pricep la toate", ca romanul :D
    Oricum... cheer up, Ninu - lucrezi la o macheta scara 1:1, ceea ce nu e la indemana oricui. Multa bafta in rezolvarea problemei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne ajuta sa reusesti si sa fie si bine.
    Trepidatiile produse de caderea bustenilor la 3 metri de casa mea(adica la un vecin in curte) imi produc si mie neplaceri,asa ca le-am spus vecinilor sa nu mai descarce ,prin aruncare de sus ,aici ci la strada si deocamdata vad ca au carat cu roaba bustenii din strada,deci au tinut seama.Dar,Ninule,nu stii ce urat am facut cand s-a'ntamplat....si s-a'ntamplat a doau sau a treia oara cand nu am mai putut tacea.Credeai ca este cutremur de pamant la mine in casa.
    Ma rog,ti-am povestit ca sa stii si tu ca nu exista casa fara probleme create de unii si de altii,neintentionat,desigur.
    Spor la treaba si reusita!

    RăspundețiȘtergere
  5. Spor la treaba si mult succes sa realizezi ce ti-ai propus

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristake, ...io vreu sa lucrez la o macheta la scara 1:1 de BMW :))
    aci numa ma chinuiesc :))

    Elisa, pai si la mine s-a crapat mai rau doar dupa ce au pus canalizarea pe strada si au tot umblat cu masini grele si cu excavatoare la 2 m de casa :(...

    Victoria, Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil "crapaturile" din case si renovarile fac parte obligatoriu din viata noastra. Ramanem cu frumosul si cu multumirea sufleteasca, ca am reusit chiar daca la anul incepem iarasi.... Invata sa te bucuri de "cocioba"ta si multumestei lui Dumnezeu ca poti sa spui "acasa" Iti doresc spor la lucru si sa fie un finish frumos !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor