luni, 2 august 2010

Faber Castell


         Faber Castell a fost prima fabrica de creioane din lume, infiintata de Kasper Faber si Anton Wolfgang Graf von Faber-Castell in anul 1761 ea a ramas pina astazi ce-l mai mare producator de creioane si instrumente de scris din lume, in cele 14 fabrici pe care le are in lume Faber Castell produce milioane de creioane lunar pe care le vinde in peste 100 de reprezentate din intreaga lume, in anul 2008 veniturile firmei  Faber Castell au atins cifra de 887 milioane dolari, si a fost ce-a mai ridicata de pina acum...

Cu firma Faber Castell am facut prima data cunostiinta la spital, cind o domnisoara asistenta i se plingea unei colege  ca cineva i-a sterpelit creionul de pe birou... si ce-alalta a zis ca un creion e un creion adica egal cu zero..iar cealalta  i-a spus ca nu era un creion obisnuit ci era un Faber Castell.. mi-am scris numele lui pe o bucata de foaie si cind am ajuns acasa m-am interesat despre creioanele Faber Castell... acum citeva zile am primit si eu de la  buna mea prietena Camy  din Austria un set de creioane Faber Castell..si va spun cu mina pe inima ca sint extraordinare, lemnul, mina de carbune dinauntru, toate sint de ce-a mai buna calitate.. si pe linga asta simplul fapt ca tii in mina un Faber Castell, un creion produs de prima firma care a produs creioane din lume iti umple inima de bucurie, Faber Castell e sinonim cu arta si  adevarata calitate Germana.

11 comentarii:

 1. NINU stii cum e viata ta? exact ca in filmul Smuldog millionaire,tot ce ai trait candva te-a calit si-ti prinde bine pentru restul vietii.Multa sanatate si te citesc cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesante informatii...Chiar nu stiam.

  RăspundețiȘtergere
 3. citind aceasta postare mi-am amintit povestea pe care am pus-o pe blogul meu.
  Sa spunem ca m-ai inspirat:)
  O seara linistita iti doresc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt perfecte ptr jobul meu :) le ador si am cred ca sute

  RăspundețiȘtergere
 5. Lorena, sa stii ca mi-ai stirnit invidia :)... Of ce lume nedreapta..unii au prea mult unii prea putin :))

  RăspundețiȘtergere
 6. Stimate Domn

  Ne bucuram ca va plac asa mult produsele Faber Castell si va anuntam ca cel mai apropiat magazine partener este in Hunedoara –ALL Brands .Daca treceti pe acolo o sa descoperiti cateva din produsele representative.Daca dorita sa vedeti o gama extinsa aprox 85 % mergeti la Pollus , IPB este cel mai mare din Romania.
  Cu stima,

  RăspundețiȘtergere
 7. Ma bucur mult sa aud ca Faber Castell a ajuns in sfarsit si la mine in zona.
  sper ca lumea sa aprecieze aceasta marca la adevarata ei valoare si sa foloseasca produsele Faber Castell
  cu placerea cu care le folosesc si eu.
  Va doresc numai bine si sanatate !

  RăspundețiȘtergere
 8. Sau incercato pe www.bestpencil.ro, ei sunt reprezentanti in Romania...

  RăspundețiȘtergere
 9. http://www.koh-i-noor.ro/ Romania in Bucuresti au depozitul
  http://250.faber-castell.com/47469/Discover-more/Anniversary-Magazine/fc_gold_index.aspx 250 ani

  RăspundețiȘtergere
 10. Un orologiu bate noaptea jumatate
  La Castell la poarta oare cine bate...

  :)

  Era domnul Faber, venise la domnitza de la Castell... ... ...

  :)

  RăspundețiȘtergere
 11. :))) Iti vine sa crezi ca este unul dintre cele mai citite articole :) ??? Primesc Spam pentru el saptamanal... insa doar pe cele mai interesante si la subiect le public :))

  RăspundețiȘtergere

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.