99 la suta

Acum citeva minute am incheiat ziua de lucru...



EA este... Pretioasa.. :) si are 2 anisori... 



 
Dupa ce am terminat de montat Rigipsul.... am dat pe marginea lui cu spuma Bison




Apoi am pus deasupra vata minerala....




si apoi scindura de brad...




In timpul acesta spuma de etanseizare Bison s-a uscat..am taiat-o de jur imprejur..si am pus peste rosturi banda din fibra de sticla si am gletuit bine.






mai trebuie finisat cu abraziv..probabil marti, si apoi tavanul e gata pentru a fi vopsit cu vopsea lavabila ...
Dar asta de abia dupa ce voi repara si peretele.


Multumiri din suflet lui Carmen care a fost salvatoarea mea si pentru prietenii ei minunati, Alina, Florin, Paul si Steliana ...
Lui Dragos, si "mesterilor" care mi-au facut tavanul si care au vrut sa ramana anonimi, dar cu care sper ca voi duce la bun sfirsit intreaga lucrare, Obiectivul este sa terminam toata lucrarea pina la Craciun... dar ce va fi stie doar Dumnezeu.


Sincere multumiri tuturor.








Comentarii

  1. Vezi Ninu, cel mai important in viata este sa ai prieteni adevarati, nu numai cu vorba. Ma bucur pentru tine si iti doresc sa ai parte de, cit mai multi prieteni toata viata. Asta sa fie averea ta cea mai pretioasa.
    Te sarut,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar, jos palaria pentru toti. Acuma te poti bucura de Doamna Toamna, ca altminteri, cu ditai "coolerul" in acoperis...
    Eu de-amu ma gandeam ca, dupa cum zideai ici si se surpa colea, sa nu fie ceva ca la monastirea Argesului... sa trebuiasca sa zidesti pe careva ca sa poti termina lucrarea. :D Si cum daca faci una ca asta, ajungi la racoare, puteai doar vreo dama gonflabila sa zidesti :)) Da' nu mai e cazul si, domnilor - sa incetam cu superstitiile!
    As zice ca, pe de alta parte, casele vechi, in pofida neajunsurilor de genul asta, au farmecul lor - dar ma tem sa nu ma suduiesti juma' de zi, la cate probleme ai avut cu ea... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, Ninu, ce ma bucur! Strasnici barbati lucratorii care te-au ajutat sa faci reparatiile asa de repede! Sa le de Dumnezeu sanatate si viata lunga!

    RăspundețiȘtergere
  4. uite cati aomeni adevarati ai laga tine:)
    felicitari si numai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Odorica, Multumesc mult. Asa este ai dreptate, prietenii sint cel mai valoros lucru din lume.

    Cristake,... narodule, nu te sudui si nu te critic ca esti cel mai tare machetist din Ro..si sint mandru ca sintem prieteni.
    Ideea cu gonflabila s-ar putea sa fie OK :)) ieri vorbeam cu baietii care mi-au construit tavanul ca acu nu mai prea are ce sa se strice ca le-am facut cam pe toate din nou in ultimii ani..si pe cind sa plece s-a rupt o balama la usa de la intrare..ca si usa e tot din 1956..si a crapat toata :)) deci ramanem la ideea cu gonflabila :))

    Alina , si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate si viata lunga si la toti cei dragi ai tai.

    Monica, ai dreptate, datorita celor care mi-au fost alaturi nu doar acum..ci toata viata am reusit sa supravietuiesc, pe unii nici macar nu i-am vazut vreodata, nu doar fatza in fatza..nici macar in poze.. ei sint ingerii care desi anonimi..mi-au daruit salvarea..cred ca asta este cel mai minunat si cel mai Dumnezeiesc lucru.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca merge tot asa Ninule, iti faci casa noua ce mai. Si sper ca n-o sa zidesti pe ...viitoarea d-na Ninu asa ...ca sa reziste macar vreo 100 de ani. pretioase is sculele , dar mai ales prietenii care sunt alaturi de tine. Esti de comedie ce mai...auzi acum balamaua. O sa ramii intr-o...tatana!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) Jeny..usa s-a rezolvat pe loc, cu putin aracet si un holzsurub..acum mai trebuie sa o vopsesc, cind e gata tot.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt sigura ca vei pune la punct toata casa înainte de Craciun! Si Mos Craciun va fi deasemenea multumit, ca are acum un horn nou, pe care sa intre si sa aduca multe cadouri!
    Sanatate multa si numai bucurii Ninu draga!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult Carmen, !
    Crezi ca daca sint cuminte, cuminte o sa-mi aduca Mosul si bomboane de menta dar mentolate tare, tare ?
    Ca e tot ce vreau de la Mosul..da in ultimii ani nu am fost prea cuminte :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Si daca vei fi cuminte, MOSUL, o sa aiba tolba plina de surprize placute.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor