Nefilimii de la Magura Uroiului

.... De cateva zile localitatea mea este impinzita de niste zvonuri cu cel putin o mana de samburi de adevar...
 Dupa cum probabil stiti pe la Magura Uroiului intre Simeria si Rapoltu Mare, localitatea unde domiciliez se construieste de zor Autostrada Transilvania...
 Ei bine in urma excavatiilor care au avut loc au fost descoperite nu mai putin de 7 situri arheologice, pe campul pe care de sute de ani  oamenii cultivau porumb si grau la o adancime de un metru si ceva erau localitati intregi intr-o stare foarte buna de conservare...
 Din pacate nimeni nu poate spune  de ce acele situri arheologice au fost nivelate pur si simplu de catre excavatoare si dece nu s-au filmat si nu s-au dat publicitatii.
 Oamenii platiti cu ziua ca sa dezgroape acele site-uri vorbesc despre lucruri inimaginabile, cladiri gigantice
si schelete de oameni care aveau peste 3 metri inaltime....
 Iar dupa ce aceste zvonuri s-au extins ceva s-a intimplat si nimeni nu mai vrea sa recunoasca nimic...
 Insa ...shoc.. Astazi de fata cu televiziunile de stiri, cei de la Autostrada Transilvania au recunoscut ca
au fost intirziati mult de catre cei care au oprit lucrarile pentru a studia siturile arheologice descoperite.... apoi o alta dovada a aparut care in 2-3 ore a facut inconjorul localitatii.



 O filmare facuta de un pilot de avion care a mers deasupra Autostrazii ca sa filmeze lucrarile aduce dovezi de netagaduit in sprijinul celor care povestesc despre mari temple stravechi, despre morminte gigantice si sate
intregi care candva au fost populate de culturi poate inca necunoscute... priviti cu atentie fotografia 1
in punctul 1 se poate vedea cu usurinta un platou sub forma clara de templu... apoi in punctul 2 se pot vedea cu usurinta mormintele gigantice care pot fi comparate cu o masina ce trece pe sosea la punctul 3 si care
ne ofera posibilitatea de a pecepe foarte usor dimensiunile...
 Apoi fotografia 2  care are o multime de necunoscute, mai ales daca este sa ne inchipuim la ce foloseau acele puturi zidite si care se vad foarte bine si clar...
Iar in fotografia 3 se poate vedea o noua constructie gigantica din blocuri de piatra care poate fi comparata
cu hala unei fabrici care este putin mai incolo... e incredibil ce mare poate fi daca este mai mare decat aceea hala.
 Acest filmulet (care e ciudat ca inca nu a fost retras de pe net) aduce un val de intrebari acelor care s-au ocupat de aceasta Autostrada...printre ele ar fi... urmatoarele:

 Este adevarat ca s-au gasit schelete de oameni care erau mai inalti de 3 metri, asa numitii Nefilimi  ?
Si daca nu... atunci de ce mormintele gasite au toate peste 3 metri lungime ?



Este adevarat ca s-au gasit tezaure de monede si de arme ?
Si daca nu atunci cum se explica ca o asa intindere mare de locuinte antice sant goale fara nici un artefact ?

De ce nu exista nici unde o filmare oficiala cu siturile arheologice descoperite la Magura Uroiului mai ales ca este ca intindere cel mai mare descoperit vreodata. ?

E adevarat ca in timpul lucrarilor zona a fost inchisa si nici un "civil" nu a putut trece prin zona decat dupa curatarea locului ?...

 Cum explica oficialii ceea ce se vede pe filmuletul de mai jos  ?

 Cu toate ca este limpede ca aceste situri descoperite acum sant cele mai mari ca intindere din aceasta zona
si anume Magura Uroiului... la cercetarea lor nu s-a gasit nici un artefact, absolut nimic ?
Acele zeci de locuinte au fost goale complet ?.... cum e posibil asa ceva ?






Update Incredibil



Autostrada Orastie-Deva de Jurnalul_National

Comentarii

  1. pfuaai,iti dai seama ca daca deviau autostrada si conservau tot ce era acolo,am fi avut vad bun la straini sa vina rauri la noi,sa vada.
    am ratat o oportunitate de turism

    RăspundețiȘtergere
  2. macanta, ce a fost acolo era fara egal in lume. Nu stim daca erau de te timpul dacilor s-au mult mai vechi. Ce e dureros este ca daca se gaseste un tub de cartus gol undeva pe strada vin toate televiziunile sa-l vada... si despre aceste descoperiri incredibile nu a vorbit nimeni nimic... este INCREDIBIL.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce daci?erau sigur cu mult inainte,ca dacii nu au mentionat nicaeri de uriasi,dar au reusit sa ajunga pe columna lui traian.
    asa popor,asa tara,ce sa mai zic,of(:

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    Sunt foarte interesat de astfel de descoperiri. Daca mai ai sursa originala sau de inspiratie a articolului poti sa-mi dai niste linkuri?

    "in urma excavatiilor care au avut loc au fost descoperite nu mai putin de 7 situri arheologice"

    "erau localitati intregi intr-o stare foarte buna de conservare"

    "dece nu s-au filmat si nu s-au dat publicitatii" <--tu cum de ai aflat despre ele?

    "cladiri gigantice
    si schelete de oameni care aveau peste 3 metri inaltime"

    "cei care au oprit lucrarile pentru a studia siturile arheologice descoperite" <-- cine au fost acesti oameni si unde este acel studiu?

    Si o ultima intrebare, cum ai concluzionat ca in poze se vad morminte? Nu zica nu sunt, dar pot fi oare si altceva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ilie, Primul ministru a Romaniei a zis ca Autostrada este in intarziere din cauza ca s-au descoperit 7 situri Arheologice chiar pe unde trece ea.

    Eu stiu despre ea deoarece Autostrada trece prin satul meu :)... deci e simplu, iar cei care au descoperit siturile de pamantul in exces cu lopata au fost persoane din satul meu platite cu ziua.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, ești un norocos atunci!

    Trebuia să-ți pui insigna de reporter și să mergi să faci niste poze. Sunt atât de multe zvonuri despre originile reale ale poporului Român, și de ce nu ale omanilor, care își au originea la noi în țară.

    Dar de fiecare dată mă impiedic de lipsa dovezilor, de orice fel. Și daca au fost, se pare că au dispărut.

    Oricum, mulțam de răspuns, și îmi pare bine că ești pe acolo și scri despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu nu sunt foarte convins că a fost o "greșeală", deși e posibil ca în prostia lor ministerele să fi distrus dovezile arheologice de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ninule , sa iti reamintesc si cate vestigii arheologice au fost distruse in Dobrogea?Undele chiar in orasul Constanta , peste care s-a turnat pamant si s-a ridicat un bloc de afaceri? :((((
    Sinceri mi-ai starnt interesul si mi-ar place sa cunosc mai multe despre uriasii din satul tau.Ceva marturii vii de la cosatenii tai nu postezi? Pe bune intreb!

    RăspundețiȘtergere
  9. Problema este ca acum dupa ce s-a dus vestea si au venit si altii sa se intereseze de siturile distruse si in special de morminte, nimeni nu mai recunoaste nimic... e incredibil ce se intimpla.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ninule, daca ai dreptate astia merita impuscati pentru ce au facut. Totusi parca am si o urma de indoiala vis-avis de cat de reale sunt aceste lucruri despre care poveststi. De ex. poza cu craniul e cam facatura si nu pare sol de pe la noi. Cele din avion pot fi usor trucate. Nu vreau sa supar pe nimeni, asta e parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  11. Poza cu acel craniu NU este facuta aici, este doar pentru exemplificare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am citit comentariul tau si ale celor de pe blog. Nu vreau sa polemizez cu nimeni. Se cuvin a fi facute cateva precizari. Ceea ce se vede din avion sunt sapaturi efectuate de acei muncitori, din Rapolt sau de aiurea sub supraveghere arheologica. Acolo sunt sapaturi care s-au facut NUMAi sub supravegherea unor arheologi. Daca acolo au existat descoperiri, musamalizarea lor au putut fi facuta doar cu compicitatea arheologilor. Si ti-o spune cineva care a vrut sa faca o investitie in satul tau, sa creeze locuri de munca pentru oameni din Rapolt si care a fost impiedicat exact de arheologii vigilenti. La tine in sat este un arheolog care este foarte vigilent cu orice ciob si pietricica, asa ca ma indoiesc ca ar fi tacut daca gasea ceva... Sau poate ca un vitel facut in prag de seara, stropit cu "cele necesare" ar putea face sa se inchida ochiii si gura, ca la sapaturile din partea cealalta a magurii, inspre Uroi?

    RăspundețiȘtergere
  13. Da.. e corect, cat despre arheologi am inteles ca sant 3 echipe diferite tocmai ca sa nu existe nimic neclar... problema este ca ce gasesc si distrug :(( imediat cu buldozerele.

    RăspundețiȘtergere
  14. cele mai bune si precise lamuriri in aceasta problema leputeti primiti de la dl Gica Baestean. poate fi contactat foarte usor la adresa: http://prodacia.wordpress.com/. va fi mai mult decat binevoitor sa va raspunda.

    RăspundețiȘtergere
  15. toate raspunsurile la aceste probleme le puteti afla de la dl Gica Baestean. dansul poate fi gasit la adresa: http://prodacia.wordpress.com/. va fi mai mult decat binevoitor sa va raspunda la aceste intrebari.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor