Wall-e




Wall-e e un roboţel care face curat, de fapt curaţă planeta de gunoaiele care au sufocat omenirea, iar în timpul liber sufera tare mult de singuratate..asta pina isi intilneste jumatatea si de aci porneste aventura... Wall-e , demonstreaza clar că singuratatea dauneaza chiar si roboţeilor, un film de animatie pentru toate virstele, un film sensibil plin de suspans si de invataturi care prind bine la ori ce vîrsta.
Am vazut acest film in 2 zile de 3 ori, si ii multumesc mult celui ce mi-a daruit posibilitatea sa-l vad si sa am si eu un Wall-e al meu :)

Comentarii

  1. E super filmul.L-am vazut acum 3-4 luni.Eu nu prea ma uit la desene animate dar acesta chiar mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut mult, atat de draguti sunt roboteii aia:D waleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Basse e fan wale,iar eu nu am reusit niciodata sa-l vad pina la capat doar inceputul:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Of... trebuie neaparat sa-l vedeti tot, faza cind Wall-e se pupiceste cu Eve merita vazuta de fiecare om de pe planeta..daca roboţeii pot sa fie tandrii si sa se iubeasca cu sinceritate, oamenii cu atit mai mult ar putea sa ia exemplu :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor