Bucataria lu Ninu... ultimele noutati.


    .....Dupa ce am trecut prin toate acestea...
http://galaxiaborg.blogspot.com/2010/09/epilog.html
http://galaxiaborg.blogspot.com/2010/09/pe-calea-salvarii.html
http://galaxiaborg.blogspot.com/2010/09/filetantao-scula-buna-dar-rara.html
http://galaxiaborg.blogspot.com/2010/09/99-la-suta.html

  Acum 2 zile am reusit sa imi dau in bucatarie si cu vopsea lavabila, incheiasem lucrarile din cauza ca nu mai aveam bani sa continui lucrarile si oricum tavanul era izolat, frigul iernii nu ma mai afecta, si am zis ca pina la Primavara voi suspenda ori ce activitate...
 Insa amica mea Zefi  mi-a dat vopseaua lavabila si daca tot am primit-o am zis sa o si folosesc.

  Inainte de criza renala, avusesem toti banii pentru terminarea lucrarilor, avusesem si pentru vopsea lavabila si pentru faianta pentru pus pe peretele unde este ghiuveta, dar cind am iesit din spital nu mai aveam nici un leu, si inca mai si imprumutasem sa am pentru medicamente in primul rind ca mincare mi-a adus tot Zefi.

 Astazi am facut niste filmulete ca sa se vada stadiul lucrarilor tinand cont ca ele au fost facute in proportie de peste 90 %  din sponsorizarile unor persoane cu un suflet bun si generos, altfel nu puteam realiza nimic :(
De aceea le multumesc din suflet inca odata lui Carmen si prietenilor ei care m-au salvat.

 Dupa ce am filmat am trimis la o fosta colega un filmulet si mi-a spus ca ea nu crede ca e actual :( ci e o filmare mai veche, asa ca am plecat frumusel in vecini si am imprumutat un ziar ca sa-i dovedesc "necredincioasei" ca se inseala :)) Ziarul il puteti vedea in primul filmulet e Libertatea de astazi :)) alt ziar nu am gasit.:)) :))

Deci lucrarea e cam gata cu exceptia peretului unde e ghiuveta si unde va veni pusa faianta...
Pentru ea o sa-i scriu lui Mos Nicolae o scrisoare... nu cred sa ma refuze din cauza ca am fost tare, tare
cuminte anul asta :) ....

 Cind a fost gata de dat cu vopseaua lavabila  Zefi a venit si mi-a spalat geamurile :) acum e tare frumos si luminos la mine in casa :)










 Imi cer scuze pentru calitatea filmarilor si a fotografiilor dar am filmat cu celularul deoarece aparatul foto nu imi mai merge, imi zice ca memory cardul nu mai e recunoscut de catre aparat, am incercat sa-l formatez dar nici asta nu merge :(

Comentarii

  1. Ma bucur mult pentru ce au reusit draga Ninu!
    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa te poti bucura de toate realizarile!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si tie sa-ti de-a Dumnezeu sanatate Carmen si tuturor sa le dea, mai ales unui prieten special , de fapt prietena, care are mare nevoie de multa, multa sanatate zilele astea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu cum e cu renovarile, Ninule.Zilele trecute am terminat si eu de renovat un dormitor.Doamne si cata jale a mai fost!Hanna plangea in fiecare zi ca a venit nenea si i-a stricat camera.
    Sa te bucuri de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa te bucuri de linistea casutei tale , si nu uiata "Orce rau, aduce si un bine" sanatate

    RăspundețiȘtergere
  5. ma bucur ca e bine:)

    o sa ai o iarna linistita:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Uau, ce bucatarie frumoasa! Ma bucur tare mult ca a avut cine sa te ajute s-o finalizezi cat-de-cat. Nu-ti face griji, Dumnezeu e-n ceruri si te-ajuta la nevoie. Asa te-ai facut cu multi prieteni noi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur foarte tare sa vad ca inca mai exista oameni cu suflet mare si care,mai ales, au inca de unde sa daruiasca in vremurile astea cand viata este atat de grea pentru multi.Felicitari pentru noua fata a bucatariei tale si iti doresc sa te bucuri de ea.Acum pot veni si sarbatorile :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Miki, la mine nu a fost renovare :)) a fost daramare si refacere din nou :))Si daca eram cum e de obicei o persoana cu handicap din Ro adica izolata de societate si nu aveam prieteni si cunostiinte sint sigur ca iarna asta era ultima din viata mea, crizele de rinichi + faptul ca nu mai aveam casa, era pe jumate daramata m-ar fi distrus :(.

    CT.ar fi bine sa fie asa :( si in ceea ce priveste societatea in general , da pina acu nu s-a adeverit.

    Monica, Dumnezeu sa te auda, si sa fie la fel si pentru tine Iarna asta calduroasa si plina de fericire.

    Alina, multumesc mult, si eu ma bucur ca am reusit sa o aduc pina in stadiul asta :) acum mult nu mai e, dar am invatat sa nu mai imi fac planuri asa de mari niciodata :)) alesesem chiar si culoarea faiantei..si mai era o zi si mergeam dupa ea... si in loc de faianta ..am mers la Spital...
    Planurile noastre de multe ori nu coincid cu ale lui Dumnezeu :(

    Victoria, ai mare dreptate, desi sa stii ca cei ce m-au ajutat sint persoane care traiesc modest, m-au ajutat din putinul lor tocmai pentru ca sint persoane deosebite si de aceea au renuntat la unele mici sau mari bucurii ale vietii si mi-au trimis banii mie ca eu sa am un acoperis deasupra capului.
    Bunul Dumnezeu sa-i rasplateasca!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai o bucatarie frumoasa si "cu suflet", primitoare. Pana la urma, trecem peste toate necazurile in viata. Rabdare si vointa sa avem. Si prieteni.
    Multa sanatate si cat mai putine griji iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamayana, ai perfecta dreptate, Iti multumesc mult si iti doresc toate cele bune, din toata inima.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place din ce in ce mai mult de Zefi,nadejdea ta.Sa fiti sanatosi si respctele mele celor care te-au si te ajuta sa poti depasi niste situatii critice.
    Multa sanatate,Ninu !

    RăspundețiȘtergere
  12. Oho...ce fain arata !
    M-am bucurat sa o revad virtual pe Zefi....
    Sa iti fie de bine la casuta curata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Elisa, multumesc mult.

    Ana Maria, si eu ma bucur cind o vad pe Zefi...da recunosc ca as vrea sa fiu bucuros muuult mai des :))
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Abtine-te de la comentarii jignitoare sau vulgare ca oricum nu le va vedea nimeni, nici chiar eu ca pe alea le citesc cu ochii inchisi. De asemenea, postarea comentariilor sub anonimat vor fi aprobate intr-o anumita limita.

Postări populare de pe acest blog

Moartea unui joc frumos

Casio G-Shock, un ceas fara concurenta

Blogul lu' Ninu si Lumea femeilor